31 Mart 2020 Salı

Dert Hattı

Semptomlar neler?
Hastalık ilerledikçe, aşağıda açıklanan semptomlar kötüleşebilir.
1-Kas problemleri: Kalsiyum eksikliğinin neden olduğu erken kas problemleri arasında kas ağrıları, kas krampları, spazmlar bulunur. İnsanlar, yürürken ve başka türlü hareket ederken uyluklarda ve kollarda, özellikle koltuk altlarında ağrı hissetme eğilimindedir. Uyuşukluk hissi, eller, kollar, bacaklar, ayaklar ve ağız çevresinde karıncalanma kalsiyum eksikliği nedeniyle oluşabilir.
Bu duyumlar daha ciddi bir eksikliği gösterebilir. Bu belirtiler gelip gidebilir, ancak aktivite ile ortadan kalkmaz, kişi geçmelerini beklemek zorunda kalabilir.










 

https://mistikguzelliksalonu.biz.tr/ https://kayseriameliyatsizgozkapagiestetigi.info.tr/ https://kayserimezoterapi.gen.tr/ https://kayserifibroblast.biz.tr/ https://kayserilazerepilasyon.web.tr/ https://kayserilekebakimi.web.tr/ https://kayseriaknebakimi.info.tr/ https://kayserigozenekbakimi.gen.tr/ https://kaysericiltbakimi.biz.tr/ https://kaysericiltbakimi.web.tr/ https://kayserisiyahnoktatemizleme.name.tr/ https://kayserimanikurpedikur.name.tr/ https://kayserimicroblading.name.tr/ https://kayserilenfdrenaj.name.tr/ https://kayserikilteknigikas.name.tr/ https://kayserikalicioje.name.tr/ https://kayserig5masaji.name.tr/ https://kayseribolgeselzayiflama.name.tr/ https://kayseribbglowkalicifondoten.name.tr/    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder