20 Mayıs 2020 Çarşamba

Medyumlar

Ayrıca, servet arayarak veya onlarla iletişime geçerek ünlü öğretmenlerden biri olmak isteyen ülkedeki ünlü insanlara adını söyleyebilir. Medyum Eğitmenler tarafından yapılan büyülerin etkinliği ile "ünlü" ünvanını alabilir. Ünlü medyumlar olabilmek için ikili ilişkilere ait çeşitli büyüler yapılır.

Alanında başarılı olmak için bazı öğretmenler tanınmış insanlarla iletişim kurar ve isimlerini duyurmaya çalışır. Bu fikrin doğruluğu Gerçek Medyum veya yanlışlığı göreceli bir kavramdır. Ünlü psişik fenomeni, insanlar üzerinde olumlu bir etkisi olduğu için dikkate alınması gereken bir kavram olmuştur. Aslan Hoca Ünlü kervana katılmak isteyen birçok öğretmen var çünkü mesleğinde haysiyet sağladığı düşünülüyor.

Öğretmenlerin işlerini iyi yaptıkları ve iyi hatırlanabilmeleri için dürüst olmaları en önemli koşuldur. Medyum Aslan Hoca Öğretmenlerin en belirgin özelliği; insanları şaşırtabilirler. Tarihteki ünlü medyumlar, insanlar için bir çare bularak yeteneklerini şaşırtıcı Medyum Aslan ve etkileyerek işlerini yaparlar. Sahte psişiklerin yanı sıra işlerini düzgün yapan en iyi öğretmenler var. Bu insanlar insanların duygularıyla oynarlar ve öğretmen ve bu iş için çalışan ve çabalayan insanların mesleğini yaparlar, böylece meslek ciddiye alınmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder