24 Aralık 2020 Perşembe

Dekoratif boya nedir?

Evinizi daha iyi hissettiğiniz bir dünyaya dönüştürmek için ne yapardınız? Dekoratif objeler, çiçekler, mobilyaların yerini değiştirme veya duvarların rengini değiştirme gibi eylemler olmalıdır. Ancak bazen duvar renklerinin değiştirilmesinin yeterli olmadığı zamanlar olabilir. Sonrasında dekoratif boya uygulamasına başvurmak size istediğinizi verecektir.

Dekoratif boya nedir?
Dekoratif boya; Bunlar sözde inci boyaları ve son zamanlarda popüler olan İtalyan boyalarıdır. Duvarlarınızın duvar kağıdı ile kaplı gibi görünmesini ancak bundan daha kolay ve farklı olmasını istiyorsanız dekoratif boyalar tercih edebilirsiniz.

Bu boyaları kullanarak evinizde istediğiniz havayı yaratabilirsiniz. Dalgalı, metalik görünümlü, inci ışıltılı veya yaprak parlatan ürünlerle duvarlarınızı renklendirebilirsiniz. Bu şekilde sadece bir duvarı boyayarak diğer duvarları kontrast oluşturacak tek renklerle boyayarak daha hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dekoratif boyaların kullanımı nasıldır?
Bu boyalar diğer boya türleri gibi oldukça kullanışlıdır. Dayanıklılıkları sayesinde uzun yıllar kullanılabilirler. Sıkılmadığınız sürece değiştirmek zorunda kalmayacaksınız.

Bu nedenle fiyatları diğer boya türlerine göre daha yüksek olmakla birlikte uzun vadede daha ekonomik bir seçim olduğu söylenebilir. Ayrıca istenilen her yüzeyde kullanılabilir. Yani sadece duvarlarınız değil; Tavanlarınızı, kapılarınızı hatta mobilyalarınızı bu boya ile boyayabilirsiniz. Böylelikle detaylara farklı dokunuşlarla evinizin havasını değiştirebilirsiniz.



Dekoratif boyalar nasıl uygulanmalıdır?
Dekoratif boya uygulamasını mutlaka ustalara aktarmalısınız. Çünkü zor ve detaylı bir tekniği var. En önemli tekniklerden biri hız gerektirmesidir. Yani; Boyalı duvara el becerisi uygulanmazsa kurumaya başlar ve istenilen desen elde edilemez. Bu tür teknikleri bilmiyor ancak yine de kendiniz yapmak istiyorsanız, zor ve daha maliyetli bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.

Dekoratif duvar boyasını uygularken sorun yaşamamak için www.filliustam.com adresinden evinizin bulunduğu bölgede çalışan bir Filli Master seçebilirsiniz. Usta ile tüm işbirlikleri 2 yıl Filli Boya güvencesi altında olacak. Ayrıca ustalarımız sadece mesleki sertifika değil, Filli Boya'nın ürün ve davranış sertifikasına da sahiptir. Demek ki evinizi işinde hünerli ustalara teslim edeceksiniz ve hayallerinizin değişimiyle size teslim edilen evinizin tadını çıkaracaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder